Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cyborg

őstag

válasz Ati1979 #6733 üzenetére

Hat basszus most nem tudom, mi van. :)
    Félre ne érts, tuti bennem a hiba, mert látom, Te ezekhez a drága cuccokhoz vagy szokva...
    ...de Nekem ez a Denon nem adja, a 150est határozottan veri a Tribitem, és a 250eshez is elég közel érzem, inkább mellé tenném ellenfélnek a tribitet, holott ez 180euro, és a 150-es is már 120€, ergo jóval drágább, méretben egyformák. Viszont a miniriget határozottan jobbnak érzem a denonnál :F , ami a pont ellentétben van a Te álláspontoddal. Fene se érti, lehet, rosszul hallok, vagy rossz eszközön hallgatom.
    Ma személyesen megnéztem a mediában a HK onyx studio 5-öt, nem mertem bömböltetni, de Nekem nagyon kellemesnek tűnt a hangja az alapján, amit hallottam belőle. Bejön ez a szatyor forma is, de szerintem hamar és csúnyán koszolódik a szövet része majd. Kb ez még emészthető árban lenne, de a vifák árai nagyon nem az én ízlésemnek valók :-) ...annyiért kocsit veszek, és, ha csak kicsit szól jobban, mint mondjuk a hk, vagy pl a vitaindító marshallok, akkor inkább bele se hallgatok.
    ... jó ez a tesztoldal, de 2 órája nyomom, és nem jutottam sokkal előbbre eddig :))

Új hozzászólás Aktív témák