- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- DUNE médialejátszók topicja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Nem volt idom eddig irni. Megvettem a Flip2 -t.
Tolto meg doboz nincsen hozza, csak az USB kabel es a garit is csak a tulaj adja, viszont vegul "csak" 12 volt.
A benyomasok elegge vegyesek.
Neha egesz jo, neha a frasz kerulget tole.
Altalanossagban azert szerintem nincs olyan tiszta hangja, mint amit a tesztekben olvasni / hallani.
Neha tul soknak tunik a magas es keves a mely, neha pedig a mely sok es a magas keves. (A fene sem erti ezt ...)
A basszus az egy erdekes dolog egyebkent:
Azok a frekvenciak, amik a refkex cso hangolasi tartomanyaban vannak valami eszeveszett modon jonnek ki belole. Ugyanakkor a tobbi (a reflex cso hangolasi frekvenciakan kivul esok) inkabb csak "puffognak". Ez foleg akkor teszi erdekesse a hang elmenyt, amikor egy zeneben nagyon sok fajta mely hang van es nemelyik testesen es erosen szol, mig masok erotlenul, amolyan "Szokol" szinten.
Persze ennek is fugg a hangja az elhelyezestol, mint minden ilyen hangszoronak.
Nalam most egy toltessel 3 orat birt csak ki 3 / 4 hangeron, de elkepzelheto, hogy esetleg nem volt teljesen tele az akksija.
Most ugy tunhet, hogy nagyon csalodott vagyok es nem tetszik. Ez azert persze nem igaz, mert orulok, hogy van vegre hangszorom, es azert alapvetoen nem szol olyan rosszul. Csak hat hallottam mar jobbat ...
Es akkor most kezdodik majd a dilemmazas, hogy nem erte volna-e meg "picit" tobbert valami mast venni. (Pl. 16 -ert a Jam Heavy Metal vagy 30 -ert JBL Charge2.) Csak hat ugye azt az olcsobb forma hagszorot kerestem, amivel ar / ertek (minoseg, akkus uzemido, stb.) aranyban jol jarok es kozben nem koltok el ra vagyonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Zelda Játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest