Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979
üzenetére
15E forintig Tronsmart T6 és Mega, esetleg a Divoom 500 onbeat. Haza piacról ezeket ismerem, biztos van még külföldi piacon is jó cucc ilyen árba.
Hát rendes nagy hangszórós hifim van itthon
Nagy mélyek jó hangzás, De ez itthonról pont tökéletes. Film és zene hallgatásra itthon maximálisan jó. Csak ez nem hordozható nem egy hátizsákba bedobom fajta.Ha sokat utazol és kell valami ami kompakt akkor biztos jó minirig 3 is, kicsi könnyű jól szól.
Például a Tronsmart T6-ot azért szerettem könnyű volt fél kg nem volt hordozhatatlan, a SRS 300 Ex tulajként mondom 1,5-2 kg-os hangszóró azért már nem annyira hordozható. A Doss Sound XL is kb 2 kg, lehet jó a hangja de nagy és nehéz. Szóval nem az a darab amit egy túrán szívesen magaddal cipelsz, más felől nem is időjárás álló.A ráunást úgy értettem, hogy nem is tudtam hol kihasználni. Max néha a fürdő szobába, de úgy nagy átlagba nem volt rá szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Xbox Series X|S
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nagy mélyek jó hangzás, De ez itthonról pont tökéletes. Film és zene hallgatásra itthon maximálisan jó. Csak ez nem hordozható nem egy hátizsákba bedobom fajta.