- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
Használtan vettem egy vadonatúj [link] MOJO Buzz Bluetooth-os hordozható időjárásálló hangszóró, narancs. Szerencsére akkor 16.990-re volt akciózva extreme, ezért 10-est adtam érte ( amúgy sem bízok semmilyen használt cuccban, de ez valóban bontatlan volt ). PH teszt [link]
Olcsóbb cuccokat is tesztelgettem ismerősök által, de alig szóltak jobban a telefonomnál. 1.500-ért pedig nevetséges amit tudnak.
Méretéhez képest egész jól szól ( na és persze ez a baromi relatív
). Kocsiban és szobában is van subom. Még a méllyel is próbálkozik persze korlátoltan
Viszont kisebb összejövetelek, bográcsozás vagy akár kinti kondi/sport tevékenységhez tökéletes. Csak bedobom a táskába, kiveszem, csatlakozás és annyi. 8 órát lazán megy. Strapabíró gumis burkolat. Best cucc
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lian Li Lancool II PC ház Mesh átalakító kittel!
- iPhone 15 Pro - 256 gb, titán kék, független, 90%-os akkumulátor
- Lenovo T490 i5- 8265u /16Gb DDR4 / 512Gb Nvme SSD /400 nit IPS full HD / kamera
- Xbox Series X 1TB konzol szép állapotban, dobozában, 2 játékkal és extrákkal
- Seagate 2TB 3,5 HDD 100/100% 265 nap
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Kocsiban és szobában is van subom. Még a méllyel is próbálkozik persze korlátoltan
Viszont kisebb összejövetelek, bográcsozás vagy akár kinti kondi/sport tevékenységhez tökéletes. Csak bedobom a táskába, kiveszem, csatlakozás és annyi. 8 órát lazán megy. Strapabíró gumis burkolat. Best cucc