Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Monitorkalibráló eszközök
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Karácsonyi ajándék ajánló gyerekeknek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
Használtan vettem egy vadonatúj [link] MOJO Buzz Bluetooth-os hordozható időjárásálló hangszóró, narancs. Szerencsére akkor 16.990-re volt akciózva extreme, ezért 10-est adtam érte ( amúgy sem bízok semmilyen használt cuccban, de ez valóban bontatlan volt ). PH teszt [link]
Olcsóbb cuccokat is tesztelgettem ismerősök által, de alig szóltak jobban a telefonomnál. 1.500-ért pedig nevetséges amit tudnak.
Méretéhez képest egész jól szól ( na és persze ez a baromi relatív
). Kocsiban és szobában is van subom. Még a méllyel is próbálkozik persze korlátoltan
Viszont kisebb összejövetelek, bográcsozás vagy akár kinti kondi/sport tevékenységhez tökéletes. Csak bedobom a táskába, kiveszem, csatlakozás és annyi. 8 órát lazán megy. Strapabíró gumis burkolat. Best cucc
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Kocsiban és szobában is van subom. Még a méllyel is próbálkozik persze korlátoltan
Viszont kisebb összejövetelek, bográcsozás vagy akár kinti kondi/sport tevékenységhez tökéletes. Csak bedobom a táskába, kiveszem, csatlakozás és annyi. 8 órát lazán megy. Strapabíró gumis burkolat. Best cucc