- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Milyen egeret válasszak?
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Hirtelen ezeket találtam, amik nem voltak (számomra) noname márkák. (Bár ez is kérdéses, hogy a név számít-e egyáltalán ezeknél a termékeknél ...)
És melyik JBL -re gondolsz, mert 2 is van.
(Gondolom a drágábbra ...)
Az olcsók között nem érdemes nézegetnem? A GO vagy a Sony nem érik meg az aránylag alacsonyabb árukat?
Ill. annyival jobb a Flip2, hogy megéri rádobni azt a + 60 - 80 % -ot?
Igazából félek, hogy így nagyon el fogunk szállni az árral, mert majd annál is lesz, ami mondjuk 50% -al drágább, de még jobban szól és így tovább. Én meg egyelőre szeretném minnél olcsóbban megúszni, a lehetőségekhez képest a leg normálisabb hangszóróval.
Tehát nem ragaszkodom a leg olcsóbbhoz, de a leg jobbhoz sem. (Hiszen akkor valami baromi drágát kellene vennem ...) Keresem a legjobb kompromisszumot, ahol a legjobb az ár érték arány úgy, hogy nem költöttem el egy talicska pénzt, de amit vettem, az normális cucc a maga szintjén és nem kidobott pénz, ami elment rá.
Hát kb. ennyi. (Ezért is néztem a márkásabb cuccokat, bár lehet, hogy nem számít annyira, de ugye én nem igazán értek hozzá.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asztalos klub
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest