Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Dolphine #6204 üzenetére
Most èrtem haza , fel raktam tölteni a Dockint . Zölden világít , hülyeséget nem akartam írni , úgy emlèkeztem , hogy pirosan világít . Ha tele lesz az aksi nem fog világítani a LED . A tièd valószínűleg fel volt töltve rendesen .
Èn OP3 -al , règi Coolpad F1 telefonommal ( csak mèdia lejátszó , az OP kimèlèse èrdekèben ), ès HP tablettel használom . Elègedett vagyok maximálisan vele. Nèha tv - vel - otthon Magyarországon össze kötöm , mert doboz hangú a tvm .Első benyomás milyen ? Tetszik a hangfal ?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3682, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest