Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyiGo
aktív tag
nah egy barátommal le tudtuk teszteni az IKEA ENEBY hangkeltőt a Tronsmart T6 és egy sony xb40 mellet. És az van hogy hatalmas wow jár az ikeának. Direkt a kisebb játékost teszteltük aminek a művészneve eneby20 (a nagyobbnak eneby30)
A nagyobb azért nem érdekes mert hiába szól nagyon szépen nem hordozható (nincs benne aksi) és már túl nagy is.
szóval visszatérve az összehasonlításra én nem vagyok egy nagy szakértő de sokkal jobban tetszett az ami az eneby20-ből jött ki mint a Tronsmart T6 -ból vagy a sony xb40-ből. a sony-t tompának éreztem ugyanakkor valahogy hangosabbnak, de olyan laposan. a Tronsmartnál meg klasszisokkal jobb volt de azért itt van 10ezer forint különbség.
Fontos még hogy azon túl hogy szépen szól az IKEA s szerintem kenterbe veri hangzásilag mindkét versenytársat, nem vízhatlan és nincs ilyen strapás gumimüanyag érzésed. Szolgáltatásilag is elmarad az Enebay, nem lehet a hangszórólól számot váltani és nem lehet több hangszóróval összehangolni, szóval full minimál. de kinek mi kell... nekem a minőségi hangzás és a hordozhatóság a fontos, nem váltok hangszóróról számot és nem teszem be a medencébe. úgyhogy részemről az Eneby lesz a befutó ha kitavaszodik végre
még az árak hogy tuti éegyen az összehasonlítás:
sony xb 40 - 40 000ft
Tronsmart T6 - 13 000ft
ikea eneby (aksival)- 22 500nyilván jobb lett volna ha azonos árkategóriával tudtam volna összehozni se sajna csak ezek álltak rendelkezésre

Új hozzászólás Aktív témák
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest