Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolt19900

őstag

válasz LanyUs #5116 üzenetére

akasztó? a márlihoz komplett hordtáskát kapsz, amibe még a töltője és/vagy egy telefon is belefér akár :D
    persze kinek mi :)

Mint írtam, tömör fa doboz, nehéz van benne anyag.... ami egyetlen hátránya (és amin dolgozok is a szürkeállományomban), hogy keresni fogok rá 1-1 hozzáillő védőrácsot a mélyközép hangszóróknak, mert így eléggé védtelenek és figyelni kell rájuk

+ nem értem ezt a vízállóság témát sem.... ha egyszer az egyik tudja az összes többi vele "összehasonlított" nem, akkor az nem a többi hibája, hanem az első érdeme.... de ez is teljesen speckó dolog szerintem, hogy valaki a víz alatt szeretné áztatni/tartani.... ugye-ugye :D (ha már ragaszkodunk a reklámszövegében foglaltakhoz és akár ki is használnánk azt) :)

orbo: a kipróbálásra gondoltam, ahogy lentebb is írta a kolléga :) (persze, azt már mindenki döntse el maga, hogy elmegy kipróbál 3-4-5 vagy akár több terméket és -valamelyik akár tetszik is neki- ennek ellenére elmegy vásárlás nélkül, mert máshol pl. pár ezressel olcsóbb, de itt is: kinek mi :)

Új hozzászólás Aktív témák