- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok van valakinek Htc Boombass hangszórója?
Nem tudom miért csinálja azt ha bekapcsolom és találkozik a telóval egyből indul a poweramp.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
válasz Dolphine #452 üzenetére
köszi be volt, a másik az miért van pl nézek filmet rajta bs player és az elejébe olyan viszhangzosan szól mintha csúszna a hang.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
mouzrr
őstag
Üdv!
JBL GO tulajoktól kérdeznék. Laptopom töltöm a hangszórót, és csak pár percig világít pirosan, majd lekapcsol a LED mintha nem töltene tovább. Ha bekapcsolom és ki, 1-2 percig megint piros, majd kikapcsol a világítás. Ilyenkor nem is tölti ha minden igaz. Nektek is ilyen? -
XFishboneHUN
senior tag
Sziasztok!
Tök véletlenül találtam egy kínai csoda ketyerét, elég impresszív szerintem, érdemes egy kicsit megvizsgálni.
Oittm néven fut ez a ketyere. Néhány infó:
Oittm bluetooth hangszóró - magyar cikk
Üdv.:
Ádám[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
Leonardo91
senior tag
Erre valaki valamit?
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Leonardo91 #467 üzenetére
Szerintem oprendszeres topikban kérdezd.
-
Blitz23
tag
Üdvözöllek titeket!
Szeretnénk vásárolni főleg androidos telefonhoz bluetooh-os hordozható hangfalakat. Mivel nem értünk hozzá,ezért kérlek bennetek pár ajánlattal dobjatok meg.
Feltételek:
- Maximum 10e forint a keret.
- Női táskájába beférjen.
- Minőség/ár arány nagyon fontos,ha csak 10e fölött van megfelelő átgondoljuk.Köszönjük szépen!
-
tearitup
csendes tag
nem tudom jó helyre írok-e, de hátha... az lenne a problémám, hogy a bluetooth hangszóróim (xiaomi, illetve egy logitech bluetooth receiver egy 2.1-es genius hangszóróhoz kapcsolva) időnként, tipikusan akkor amikor leállítom a zene vagy videó lejátszását, kattogó hangot adnak. többféle van, van halkabb és hangosabb reccsenés is.
mivel két eszköz is ezt csinálja, a laptopommal, ipademmel és mobilommal egyaránt, hardveres vagy hasonló rendellenesség kizárható, interferenciára gyanakodtam, ezért próbáltam ezzel is trükközni, a routeren csatornát váltani, eszközöket kikapcsolni, de semmi változás (mondjuk egy 30 nm-es lakásban kb. 10-15 rádiófrekvenciás eszköz van, a szomszéd lakásokról nem is beszélve...). a kérdésem az, hogy valaki tapasztalt már hasonlót, ez valóban interferencia, érdemes tovább próbálkoznom a kiiktatására vagy netán a bluetooth technológia sajátja és szokjam meg?
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
adott egy jbl go blootouth hangszoró és egy új dell notebook win 7 ultimate rendszerrel..
az a probléma hogy a laptop nem is meri fel a hangszorót..látja a laptop telepiti de nem talál hozzá illesztőprogramot..(Eszköz illesztő szoftver telepítése sikertelen volt)
havernak az acer egyből felismeri.. Lehet hogy a bios-ba ki van kapcsolva a funkcio hogy felismerje a hangszorót?[ Szerkesztve ]
-
wlandroid
tag
Sziasztok!
5-6 ezres áron tudnátok ajánlani Jack-es és BT-s hangszórót? Tudom, hogy ez már a legeslegalja, és alig drágábban ott van az AM10 is, de érdekelne, hátha lehet még lejjebb menni -
wlandroid
tag
válasz XFishboneHUN #487 üzenetére
Köszi szépen
-
gonger
senior tag
Sziasztok, bluetooth hangszórót keresek elsősorban kültéri zenehallgatáshoz (haverokkal a kertben grill mellett , és biciklire felpattintva menet közben) max 10-12 e ft értékben, de ha lehet inkább alatta.
Látom a JBL itt sokatoknak bevált. Go vagy Clip lenne jobb nekem?
ODT-vel van valakinek konkrét tapasztalata? Esetleg összehasonlítva a JBL-ekkel? -
alfalibra
tag
Sziasztok!
A következőhöz szeretnék segítséget, ötletet, konkrét termékajánlást kérni:
a hangforrás a szobai PC, van hozzá kötve egy Yamaha R-N602-es erősítő (ami tud ilyeneket:wifi, bluetooth, DLNA, MusicCast).Ehhez kéne nekem egy olyan vezeték nélküli hordozható hangfal, amiről tudnám hallgatni konyhában, fürdőszobában is a számítógépen lévő zenéket (anélkül ugye, hogy a szobai hangfalat kéne bömböltetni) az erősítő közvetítésével.
Nem audiofil minőségre gondolok csak hogy élvezhetően, normálisan szóljon róla a zene
+ ha létezik ilyen (?), nem lenne rossz, ha nem csak akksiról, hanem bedugva töltögetés nélküli is lehetne használni
+ a helyiségek egy szinten vannak, de mondjuk a fürdőszoba ajtaja csukva lenne, és azon keresztül is érzékelnie kéne a hangfalnak az erősítőt, plusz a párás környezetet is valamennyire kéne bírniaár: 50e ft-nál nem szívesen szánnék rá többet
Szerintetek a bluetooth jele elérne a kellő távolságba az ajtón keresztül vagy az ehhez nem elég ? -
gonger
senior tag
válasz alfalibra #491 üzenetére
Én kb 12 éve lakásfelújításnál anno ezt úgy oldottam meg, hogy a nappaliban lévő erősítő (ami még nem BT-s) B csatornájára kötöttem azokat a álmennyezeti hangszórókat amik az előszobában, konyhában és fürdőben szólnak...
A tervezés időszakában német ismerősöknél láttam Bose vezetéknélküli mini hangszórókat hihetetlen jó hangzással. 8-9 méteres hatósugárral. Mára már elérhetőbb árazással vannak, esetleg azon a vonalon is érdemes szétnézned.[ Szerkesztve ]
-
Bocaa
senior tag
10k környékén mit éri meg venni? Bluedio-bs3-al szemeztem de eshetne egy kicsit az ára vagy valami akció jöhetne . Van más ami hasonlót tud olcsóbban?
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Tiger.
nagyúr
Ez vajon jó lehet, mi ennek a pontos neve?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
Ez is durva
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Ezt ismeri valaki nem tudom hány watt lehet. Creative db 100
-
Tiger.
nagyúr
Ez menne androidon is?
-
arminlok
senior tag
Sziasztok amerikaban milyen bluetoothos hangszorot lenne erdemes venni ? Nezegettem a best buy honlapjan de nem tudom hogy ez e a legjobb bolt itt. Ha tudnatok segiteni azt megkòszönném androidhoz kéne max 50 dollarert. Koszi
-
Tiger.
nagyúr
Ez kb olyan szinten van mint a Bose sztem szépen szól. Én ezt fogom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest