Új hozzászólás Aktív témák
-
tearitup
csendes tag
nem tudom jó helyre írok-e, de hátha... az lenne a problémám, hogy a bluetooth hangszóróim (xiaomi, illetve egy logitech bluetooth receiver egy 2.1-es genius hangszóróhoz kapcsolva) időnként, tipikusan akkor amikor leállítom a zene vagy videó lejátszását, kattogó hangot adnak. többféle van, van halkabb és hangosabb reccsenés is.
mivel két eszköz is ezt csinálja, a laptopommal, ipademmel és mobilommal egyaránt, hardveres vagy hasonló rendellenesség kizárható, interferenciára gyanakodtam, ezért próbáltam ezzel is trükközni, a routeren csatornát váltani, eszközöket kikapcsolni, de semmi változás (mondjuk egy 30 nm-es lakásban kb. 10-15 rádiófrekvenciás eszköz van, a szomszéd lakásokról nem is beszélve...). a kérdésem az, hogy valaki tapasztalt már hasonlót, ez valóban interferencia, érdemes tovább próbálkoznom a kiiktatására vagy netán a bluetooth technológia sajátja és szokjam meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest