Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Volt egy Samsung Level Box Slim hangszóróm, amit később eladtam. Azóta is bánom, szóval kellene valami helyette. Laptopra van kötve a monitorom, filmezéshez viszont kéne valami zenedoboz, ami vezeték nélküli.
Kevés helyet foglaljon, lehetőleg lapos és hosszúkás kialakítása legyen. 10k alatt mit vegyek? Tronsmart Element T2 és Xiaomi Bluetooth 4.2 modellekkel szemezgettem eddig. A Samsung Level Box Slim hangja tetszett, ergo nem vagyok túl igényes. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Forrmell.enn
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone14 Pro Max Független , dobozában , Alza Garancia
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- OUTLET Áron - Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Mélyen ár alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra, 12/512, ezüstkék titán
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest