- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
FingR86 #3808 üzenetére
Attól, hogy hasonlít a BW-F4-re még jó cucc lehet, plusz ebben van microSD, ami nekem pl nagyon fontos!
Nekem egy Proda X6 van (ami valójában egy Wking X6) és iszonyat jól szót!
Barátnőmnek múlt héten hozták meg az eustock-tól a Tronsmart Element T6-ot és összehasonlítottam a Proda X6-al ... hát azt kell mondjam, hogy a T6 jó cucc, de a Proda X6-nak sincs egyáltalán szégyenkezni valója, sőt.
Hangerőben nincs akkora különbség, mint amennyit várna az ember (25W vs 10W). Ha nem tudnám, hogy 25W van írva a T6 dobozára, akkor csak kb 15W-ra tippeltem volna, ha az X6 10W-ot tud!
Hangzásban (minőségben) sem marad el szerintem az X6 jelentősen, hiába tud elvileg kevesebbet!
Két telefont használtam egyszerre, azonos dalokat próbáltam, alap eq beállításokkal!Tehát személyes véleményem szerint ajánlott cucc a Tronsmart Element T6, de részemből ajánlott a Proda X6 is (illetve bármelyik Proda hangszóró)!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Metal topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest