- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Vezetékes FEJhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
Gondoltam megosztom veletek is. Hosszas keresgélés után, tanácsokra és tesztekre hivatkozva az sls-1000s lett a választott ami a metamorfózis hatására JKR KR 1000-lett. Innen rendeltem 09.20.-án és tegnap meg is kaptam. Nos a véleményem, hogy ennyi pénzért nehéz felülmúlni ezt a terméket. Igaz nem tudtam másokkal összevetni a hangzást de én tökéletesen elégedett vagyok vele. A csomagolás minősége is megdöbbentett. Ilyen kategóriában ritka az ilyen minőségi csomagolás. Kibontás után kézbe véve egyből érezni az anyagminőséget. Tökéletesen összerakott eszköz aminek kellő súlya is van. Bekapcsolás után egyből egy "angol" hölgy gyönyörű kiejtéssel (nem kínai) jelzi, hogy kapcsolódásra kész majd azt is tudtunkra adja ha kapcsolódtunk. A hangja szerintem abszolút ár/érték bajnok. Nem gyenge és nem is erős a basszus de szépen visszaadja és nem torzít be teljes hangerőnél sem. A térhatás és a magas + közép hangok is egészen jók egy ekkora testhez képest. Párom hallott már a munkahelyén sok 30e+-os JBL-t de azt mondta ez minimum olyan jó mint azok. A rendelt termék biztos hogy "eredeti" SLS/JKR, bátran ajánlom mindenkinek. Utólag is köszönöm a tanácsotokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest