Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDa
senior tag
Gondoltam megosztom veletek is. Hosszas keresgélés után, tanácsokra és tesztekre hivatkozva az sls-1000s lett a választott ami a metamorfózis hatására JKR KR 1000-lett. Innen rendeltem 09.20.-án és tegnap meg is kaptam. Nos a véleményem, hogy ennyi pénzért nehéz felülmúlni ezt a terméket. Igaz nem tudtam másokkal összevetni a hangzást de én tökéletesen elégedett vagyok vele. A csomagolás minősége is megdöbbentett. Ilyen kategóriában ritka az ilyen minőségi csomagolás. Kibontás után kézbe véve egyből érezni az anyagminőséget. Tökéletesen összerakott eszköz aminek kellő súlya is van. Bekapcsolás után egyből egy "angol" hölgy gyönyörű kiejtéssel (nem kínai) jelzi, hogy kapcsolódásra kész majd azt is tudtunkra adja ha kapcsolódtunk. A hangja szerintem abszolút ár/érték bajnok. Nem gyenge és nem is erős a basszus de szépen visszaadja és nem torzít be teljes hangerőnél sem. A térhatás és a magas + közép hangok is egészen jók egy ekkora testhez képest. Párom hallott már a munkahelyén sok 30e+-os JBL-t de azt mondta ez minimum olyan jó mint azok. A rendelt termék biztos hogy "eredeti" SLS/JKR, bátran ajánlom mindenkinek. Utólag is köszönöm a tanácsotokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Milyen routert?
- Pánik a memóriapiacon
- Apple MacBook
- LEGO klub
- Fejhallgatós találkozó
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- 27% - Corsair RM850x 850W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD Vízhűtő!
- Sapphire Radeon RX7700 XT DDR6 Pure Videókártya - 12 GB
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest