- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Házak után a VGA: ASRock csúcskártya kijelzővel
- Milyen TV-t vegyek?
- Dell notebook topic
- 3D nyomtatás
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszibat
tag
Nekem is sl-1000s van aminek a klónja a JKR és én is ár/érték bajnoknak tartom hangzásra. Egyébként most vettem a beépített FM rádió miatt egy Musky dy-27-t és nekem ez is nagyon bejön, bár a mély nem olyan erős mint az sl-ben, de a rádióvétel jobb mint a sardine sdy-019 volt és a hangja is egy kicsit szebb a sardine-nál, viszont ez tényleg halk, vagyis a max hangerő nem túl sok. Irodába, egyéb beltéri helységbe háttérzenének tökéletes.
-
Tálydi
senior tag
Szia!
jkr-1000(szerintem ugyan az mint az sl-1000) hangszóróm van, napi használatban poros és koszos helyen, emellett "buli hangfal" is, szóval kapja az ívet, igaz csak kb 3hónapja van meg, de egyelőre hibátlan, minden tekintetben!
FingR86, küldök majd képet nem felejtettem el, csak körülményes

-
kaszibat
tag
Szerintem az Sl tökéletesen mobil, én hátizsákban hordom. Piknikezés a pléden egyáltalán nem árt neki, bár rácsos az eleje, ha homokba, porba esik, biztosan nem szereti, de ezt sok másikról is el lehet mondani. Összeszerelés minősége nagyon jó, nem kelt "gagyi cucc" benyomást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- BMW topik
- Házak után a VGA: ASRock csúcskártya kijelzővel
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Dell notebook topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest