Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Calibre, az elektronikus könyvtár
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Most próbálod elsőnek használni, vagy eddig ment csak elromlott? Ha most próbálod elsőnek, akkor nézd meg youtube-on hogy kell párosítani, vagy ha megvan a leírása. Ha viszont már használtad, és nem megy úgy ahogy kell akkor gondolom elromlott, itt meg senki se fogja neked tudni megjavítani online...
-
Kola20
csendes tag
Sziasztok!
Pár éve nyertem egy Nokia Play 360-as bluetooth hangszórót. Az a problémám, hogy bekapcsolni be tudom a bluetooth-ot rajta, de valahogy nem talál rá, egy telefon sem. Pedig már 4 telefonnal próbáltam rá csatlakozni. Mi lehet a probléma? -
pomk
őstag
Sziasztok!
iPhone és iPad mellé keresek bluetooth hangszórót/hangfal szettet.
Igazából semmi extra elvárás nincs, főzés közben konyhába, teraszra, stb. Tudnátok esetleg ajánlani egy hordozható és egy fix ár/érték bajnok terméket? Hordozható esetén akksisat szeretnék.
Értékhatárban a 10.000-z lőném be, bár ez gondolom azért függ attól, hogy hordozható vagy fix a kütyü.Köszi!
-
Jarod1
veterán
megjött a tok a flip3 hoz
-
kerlac
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, sikerült beüzemelni!!!
-
Virág et.
senior tag
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Mivel a tableten elég gyatra a hang, vettem hozzá egy noname bluetooth hangszórót, amit sehogy sem tudok életre bírni vagy összekötni a tablettel. A hangszóróhoz adtak egy mini usb-mini usb kábelt, oszt ennyi. A tableten a bluetotth nem talál kapcsolatot, de nem is tudom hogyan lenn egy hangszórónak jele? Leírás persze nincs, mi a teendő?
-
Brenor
aktív tag
Sziasztok!
Tavaly vettem egy M-TECH MT-201BT 2.1 hangszórót és az a bajom vele, hogy néha elmegy a hang, mert valami gond van a jack-el állítólag az alaplap jack aljazata szarakodik. Mivel bluethootos hangszoró ezért vennék hozzá egy bluethooth adaptert. Milyen jó adaptert tudtok ajánlani? Mi a különbség a 2-es és a 4-es bluethooth szabványok között? Pont tavaly vettem egy noname bluetooth adaptert, de az istenért se tudtam beüzemelni és nem olyan rég tönkre is ment teljesen, már nem is érzékeli a gépem, ha bedugom. Gondolom azért, mert egy márkátlan borzadályt vettem.
-
szpal17
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha bluetooth-on keresztül csatlakoztatok egy tablethez bluetooth hangszórót és a rajta lévő 3,5 jackre teszek egy fülhallgatót akkor kijön rajta a hang? Tehát kimenet is az a 3,5 jack? Működhet így?
Köszi!
-
csaszi72
senior tag
Ha nem csak a hangzás a lényeg. Jópofa
-
DrJános
aktív tag
válasz
Zsmester89 #316 üzenetére
JBL Go JBL Charge és Sony SRS X2 vel már találkoztam (utóbbi sajátom)
JBL Go bár nem szól rosszul, de azért hallatszik rajta, hogy "kicsi". Elég doboz hangja van, és a hangerő sem átütő. Bár ez látszik a méretén és a Súlyán is 130g.
SRS X2 A Charge nál kicsit hangosabb, de kevesebb benne a mély. Szerintem szépen szól, ebbe már van erő bőven, zárt szobába nem kell maxra tekerni, szabadtérben is jól megállja a helyét. Az 5 órát amit gyári adatként adnak meg azt simán tudja, ha nincs maxon akkor pár órával tovább bírja, nem mértem le de úgy 8-at kibír. 500g
Charge mint írtam mélyben nagyon ott van. Jó Bassotronics bass i love you-t ezen se kell hallgatni mert esélytelen, de ehhez hasonló ultra bass dolgokon kívül mindenre jó. Szépen szól és eszméletlenül sokáig bírja, lehet tölteni róla más eszközöket és pár leddel még azt is kijelzi, hogy hogy áll az aksival. 540g
Holnap tervbe van egy HUAWEI AM10 vétele ha összejön akkor írok róla is pár sort.
-
Zsmester89
őstag
Ki hallotta ezeket? Melyik a legjobb?
JBL PLAYUP VEZETÉK NÉLKÜLI HANGSZÓRÓ
JBL GO BLUETOOTH HANGSZÓRÓ
HUAWEI AM10 BLUETOOTH HANGSZÓRÓ
SAMSUNG LEVEL SLIM BOX
SONY BLUETOOTH HANGSZÓRÓ SRSX11
TDK A12 TREK MICRO BLUETOOTH HANGSZÓRÓ
TDK A28 TREK FLEX BLUETOOTH HANGSZÓRÓA nyers erő, mély hangzás érdekelne.
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Több teszt elolvasása és videó megnézése után sem tudom eldönteni, hogy a JBL Flip 3, vagy a Sony SRS-X33 lenne-e a jobb vétel. Árban ugyan ott van a kettő. Főleg elektronikus zenére lenne vásárolva. Ötlet?
Esetleg másik topic?
-
DrJános
aktív tag
Sziasztok szeretnék egy Bt hangszórót venni. Ehhez kérném a tanácsotokat.
Fontos lenne, hogy legyen rajta a hangerő állításon kívül play/pause előző és következő számra léptetés, valami elviselhető hangzás, hangerő (sokszor elég hangos a háttérzaj) és minél hosszabb üzemidő természetesen.
Na jó csodát azért nem várok.
A keret 7-15 görbeorrú Mátyás
-
underdark
aktív tag
Hali
A fentebb linkelt Xiaomi hangszóró az megfelel annak amit nálunk is lehet kapni +3-4k forintért?
Mert akkor megrendelem, de ha csak copy, akkor nem
Köszi -
Jarod1
veterán
NFC-s Lett a Flip3 am
-
Predator2
addikt
Köszönöm a segítségetek.
Jónak tűnik, és árban is rendben van. Olyan ami tartalmaz rádiót is melyik ajánlott? Itt is az alsó ársávból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest