- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Milyen monitort vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BIOS topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenki!
Bár ez nem igazán problémamegoldó topic, hátha tudtok nekem segíteni. Van egy HMDX HX-P420 típusú bluetooth hangszóróm. A telefon kapcsolódik hozzá, a hívást tudom fogadni a készülék telefonkagylós gombjával, a vonal másik végén hallják a hangom, tehát a mikrofonja is jó, illetve meg tudom állítani a telefonon való lejátszást is az eszközről, viszont nem ad hangot a hangszórója, a hangerőt sem tudom szabályozni rajta (nem jelzi vissza a telefon). AUX kábellel is próbáltam összekötni, mintha néha valami nagyon halkan szólna (inkább csak pattogna), de amúgy teljesen süket. A hangszórók vezetéke ép, mindegyik hangszórón tudok mérni 6Ohm-ot, szerintem rendben vannak, mégse szól egyik sem.
Próbáltam adapterrel, elemmel...ugyanaz. A készülék belseje szemrevételezéssel épnek tűnik.Internetet böngészve több helyen találkoztam már a problémával, hard resetre írtak is pár módszert, de nem működött egyik sem.
Itt közületek találkozott már valaki ezzel a jelenséggel? Ha nem is pont ez a típus, ennek a gyártónak más terméke is produkálja ezt a hibát az internetes kommentek alapján...
Bármilyen segítséget, tanácsot szívesen fogadok.
Köszi a előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- EAFC 25
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G - 128Gb, Fekete - (151)
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest