- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Mindegy mi történt nincs sok jelentősége, azért Oluv nem hazudna akkorát hogy a Uboom X leáll hogy több legyen a vásárló. Szerintem valóban az Earfun elengedte a dolgot, azt hitték nagyobb lesz rá a kereslet.
Azért manapság az átlag embernek mindenkinek van Hordozható hangszórója.
És nem is biztos mindenkinek Kell JBL Boombox szintű teljesítmény.
Meg egy mai átlag hordozható hangszór 5 évet simán kibír (Lássuk) Ott a 2017-es 8 éves D Fine amit én vettem meg idén. Kis szerelés után simán űzemképes és mondhatjuk szerintem telített a piac.
És az átlag ember aki hangszórót vesz a árukeresőn informálodik, És nem Prohardveren kérdi meg milyen hangszórót vegyen. Meg "Tudjuk" sokan mondják, Vegyél JBL-t az a jó.
Sok esetbe itt ki is merűl a Bluetooth hangszóró téma.
Csak ha valaki ár-érték arányba akar valami jót ami nem túl közismert, akkor kénytelen utána járni. Ezért jó ez a topik, itt az ember rátalál a nem túl közismert hangszórókra amik elég jól teljesítenek töredék áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest