Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Asztrofotózás
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Wolfskin #18751 üzenetére
" ... világossá vált, hogy nincs olyan, ami mindet tudja."
A 2-es pontod még mindig nem teljesen tiszta, de szerintem attól függetlenül, amiket javasoltam ezek tudják. Persze, dübörgő, 50 Hz alatti hangokat ezektől nem szabad várni." ... amiben beletették egy drágább márka által is használt hangszórókészletet ... "
Szó nincs hangszórókészletről. Picit olvass utána (de elég, ha megnézed a videót). Ez egy szoftveres megoldás, amit ma már jobb DSP-k is tudnak, csak itt a Harman adja azt az "okosságot", amit egy hozzáértő hangmérnök rengeteg idő alatt beállítgat (ld. Oluv munkássága az Erafün-nél ...).
Másképp: a hangszórók jó eséllyel a tucat sz*r kategóriája, amin a HARMAN AudioEFX 150%-ot javít, így nem sz*r lesz csak kaki. O.K. lehet túloztam, de az előbbi simán benne lehet a pakliban (pláne elnézve a magyar, Áfa-s kisker árat ...).Korábban írtad, hogy HD codec. Azt vágod, hogy LHDC? Nem LDAC! Ez csak azért érdekes, mert az almás cuccok eleve kiesnek, és mellette az összes Samsung telefon is.
Úgy egyébként is – szerintem – a hajadra kenheted ezeket a codec-eket ilyen hangszórók esetén. Én egyébként ezt nem értem a gyártók esetén, hogy miért erőltetik.
Fain az LDAC, de ahhoz olyan hangkeltő (általában jobb fej- vagy fülhallgató) kell, amin ki is jön a különbség, és nem csak az érzékeled, hogy jobban merül a cucc.#18752 carl18
A Tozo-nál ki lehetett kapcsolni a "welcome tone"-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest