Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aprósólyom

addikt

válasz Wolfskin #18746 üzenetére

A videós hangteszteket nem szabad egzakt készpénznek venni, amit hallasz a fejhallgatódon keresztül. Csak relatívan szabad értékelni: pontosabban, ha az adott tesztelő készített már felvételt egy olyan hangszóróról, amit te már hallottál élőben és nagyjából emlékszel a hangképére, akkor ahhoz esetleg viszonyíthatsz egy másikat, amit szintén ugyan az a youtuber tesztelt és akkor tudsz viszonyítani, hogy melyik freki tartomány milyen eltérést mutat azon BT hangfalhoz képest, amit te már élőben hallottál.
    De ha nincs olyan hangszóró a felvételei közül amibe referenciaként tudsz kapaszkodni, akkor ne tegyél olyan konklúziót a halottak alapján, hogy neked jobban tetszik az vagy az.
    Remélem érthetően ki tudtam fejezni a buktatót ezekbe a tesztekben.

Amúgy nem értem a TWS igényedet abból az aspektusból, hogy kifejezetten hordozható kompakt hangszórót kerestél, mert hogy minden más zenehallgatási igényedre már megvan a megfelelő eszköz. Ez a TWS dolog kb. azoknak való, akiknek a kis méretű BT hangfalon kívül nincs másuk, azt használják mindenhova (PC, házi munka háttérzene, filmnézés stb..) így, ha vesznek még egyet, akkor jobbá válik a filmnézési élmény és még mindig kevés helyet foglal az asztalon, marad még hely a studio apartmanban...

A legjobban úgy járnál, ha Xiaomi Outdoor-t, Hi-Future Ripple-t meg tudnád hallgatni élőben. (Legrosszabb esetben mindkettőből berendelsz 1-1-t egyszerre, a szimpatikusat megtartod a másikat visszaküldöd. Buksz egy visszaküldési díjat, de legalább a számodra szimpatikusabb hangszorót kapod. Vagy megpróbálod valamelyik boltban meghallgatni őket.)
    Ár/érték arányban én nem is tudok további alternatívát, ami 2-utas kiépítésű és ez a méretosztály. De hátha esetleg valaki más, igen, majd megírja.

Új hozzászólás Aktív témák