Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
Wolfskin #18743 üzenetére
már van EQ újabb jblhez igaz nem nagy állítási lehetőség de a semminél már több meg pont jó tartományokat mozgat meg így fülre 14-16khz körül lehet a magas sávja felhuzod már elég tisztán szól én charge5 így lőttem be azért vettem el közepet tőle Nagy hangerőn ne csak közepet szóljon ugye olyankor rá tolja közepet ami el nyomja mélyet így elég szépen szól. bb3 is elvettem közepet mert csak ordított nagy hangerőn
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Nők, nőügyek (18+)
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Asztro szürke / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Új Apple akkumulátor!
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest