- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Peaceliker #17688 üzenetére
Nekem viszont az lehet jobb, hogy az idő 90%ban sztereoban jön a zene az asztal két szélétől. (Ahogy most) Lehet nem is tudom megemészteni. Egy uboomL nagyon sovány egy oldalról.
Viszont van sony xb30 és xb32 is, akiket párba lehet állítani (igaz nem olyan egyszerűen).
De akkor már megkérdezlek titeket, talán tudtok okosat mondani.Asszonynak van xb30 sonyja. Jó régi, én mindig csesztettem vele, hogy egy hulladék. Nincs benne semmi közép. Kb úgy szól mintha 2 dobozba be lenne zárva. Aztán lett egy xb32-m, ami azért szépen szól. De mikor bénáztam a kettő összepárosításával, több youtube review-t találtam, hogy a legjobb hangszóró. Na ez már furcsa volt, mert ebben semmi közép nincs, a mély is fura, eq-val sem lehet menteni.
Aztán megtaláltam az obvius-bird hangszóró rangsorát. UboomL az élen, xb30 valahol hátul, "muffled sound" a jellemzése. Na akkor mégsem a világ legjobb hangszórója, mégis nekem volt jobb a fülem.
De tegnap az Alan uboomX videója után feldobta a yt Alan xb30 tesztjét. Popcorn bekészítve, na ez vicces lesz. Konklúzió: jobb mint a charge4
Na ez mi??? Visszahallgatom a felvételeit, hát neki kristálytiszta. Szép mély basszusa van, a magas tartományban talán jobb a charge 4.Szerintetek ez miért van? Tudtommal nincs firmware csere lehetőség. Valakinél kristálytiszta hangja van, obvius-birdnél meg nálam "muffled" mintaképe. Tudtommal nincs rajta sérülés, mondjuk ettől még hibás lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest