Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Wolfskin
üzenetére
" ... ne kezdjünk ilyen végeláthatatlan vitába ... " – ezt én se támogatnám.
Tényleg olvass utána picit a CD-k működésének, hogyan történik az audio CD-k "ripp"-elése. Esetleg, hogy milyen hibajavító algoritmusok / megoldások vannak (itt is).
Én nagyon régóta az EAC-ot használom. Ezzel igenis lehetséges a "bit exact" másolat. Kis olvasni való arra az esetre, ha érdekel: link.#17656 carl18
Oluv megint rakott ki egy videót, amin úgy szól az Uboom X, hogy nem hiszem el. Némiképp reflektált a Mickey egér kezű reviewer azon észrevételére, hogy 80-90% fölött torz a hang. Állítólag ez a 0.38 (nem végleges) változat miatt van, és hamarosan várható a 0.39-es (végleges). Változatlanul nem értem, miért kellett egyes piacokon idő előtt sz@r fw.-vel kiadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Eladó LG OLED G4 55'' (OLED55G48LW) 3 ÉV GARANCIA
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tényleg olvass utána picit a CD-k működésének, hogyan történik az audio CD-k "ripp"-elése. Esetleg, hogy milyen hibajavító algoritmusok / megoldások vannak (itt is).