Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nekem egy Q35-öm van. Én is azzal, ill. – ha még "precízebb" hangzásra vágyok – egy Technics EAH-AZ80 szoktam "hallgatózni".
A Soundcore füleseknek van egy elég jellegzetes hangolása. Nem meglepő módon itt is kicsit meg vannak tolva a mélyek (olyan JBL-esen). De, A-B összehasonlításra szerintem tökéletesen megfelelnek, mert a különbséget képesek előhozni.
Ahogy írtam az előbb, füles és füles szólhat (és szól is) nagyon másképp, de egy ilyen A-B tesztben a különbség az bizony különbség. A JBL hangszóróknak van egy elég jellegzetes (de eléggé "egysíkú" ) mélye, amit sokan szeretnek.
Amit nem lehet elvitatni az az, hogy mélyre képesek menni. Én ezt – mármint nem a hangolást, hanem a képességet, hogy mélyre tudjon menni – hiányolom mostani Soundcore-okból. Utóbbiakkal az is a baj, hogy azon kívül, hogy nem mennek igazán mélyre, olyan 70-80 Hz körül viszont nagyon meg van tolva a basszus (Bass ON).#17472 tibbike01
Ha, nem haragszol, én ezt elengedem.
Szemlátomást nagyon mást hallunk ki a link-elt tesztekből. A nagyobb gond az, hogy úgy tűnik nem csak a kettőnk hallása (ízlése?) különbözik. Ilyetén formán szerintem senki sem fog tudni neked kb. semmit sem ajánlani ebben a topic-ban (ne legyen igazam!) mert képtelenek leszünk eltalálni az ízlésedet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Assetto Corsa Rally
- Autós topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Black Titanium 128 GB
- ThinkPad T580 - i5-8350U I 16GB RAM I 512GB NVMe I 15,6" FHD IPS I WWAN I HUN bill I Foxpost árban!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Úǰ! Dell S2721HGFA 27" VA 144Hz FHD 1ms
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest