Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- UHD filmek lejátszása
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ozeviktor92
tag
Sziasztok!
Ezt tesztelte már valaki itt esetleg rajtam kívül?
Most próbáltam rá egyre, picit olcsóbban.
Olyan érzésem van, mintha a Xiaomi összeborult volna a Harmannal. Szerintem elég kellemes kis hangja van, semmi köze az előző 16W-os rúdhoz amit a gyártó produkált. Leginkább a Flip 6 (felépítésben is) és a Charge 5 közé tenném hangban, csak tisztább magasakkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- YOGA Lenovo FHD NEM ÉRINTŐ-KIJELZŐS Intel core i5 8gb DDR4 256 ssd win11 NEM ÉRINTÖKIJEL
- Erős gamer gép bontás/ egyben
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- GAMER AcerNitro15 FHD IPS / Intel Core i7 / 8gb ram / 128gb ssd / Nvidia GTX960 2gb dedikált
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 16GB DDR5 RTX3080 10GB!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest