Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tibbike01 #17207 üzenetére
Nem, a Flip 3 volt a leggyengébb, a motion boom szerintem alatta van a charge-oknak, de eq-val sokat ki lehet belőle hozni, és szabadtéren lehet, hogy közelítene vagy előzne. A motion+ nekem nagyon tetszik, hogy ez vagy a charge, az kicsit pro-kontrás, nem merném ennyi hallgatózás után határozottan kijelenteni.
Ha az árat is nézzük, akkor sokkal trükkösebb, ha úgy gondolkodunk, hogy a Motion+ szállítással normál áron kb. 42 e huf, a Charge 5 sufni gsm-ből kb. 44 e huf, akkor lehet, hogy hajlanék az utóbbira a hazai beszerzés, nagyobb elterjedtség, jó dizájn miatt.
Ha viszont azt nézzük, hogy a Motion+ jelenleg szállítással 30 e huf, a Charge 5 meg normális helyről 55 e huf, akkor pedig az előbbit választanám, és megspórolnék 25 e huf-t, vagy vennék kettőt (58 e huf, mert a szállítás ugyanannyi), és biztos vagyok benne, hogy bármelyikből kettő jobban szól, mint a másikból egy.Egyébként a Tribit Stormbox Blast sem egy tökéletes eszköz, de ahogy már egy picivel nagyobb hangerő kell, rögtön kijönnek a méretéből adódó előnyei, ez nagyobb térhez, bulihoz, nagyobb társasághoz van. Itt ugyancsak megjegyezném, hogy a JBL Boombox 3 szerintem is jobb nála, de 2,5-3x drágább is..., de ezt csak emlékből és yt videókból mondom. (Még az xtreme is drágább, de azt még nem hallottam.)
Ezt mind a saját ízlésem szerint írom, lehet, hogy másnak más a sorrend. Szerintem mindegyikkel boldog lehet a tulaja, nyilván, ha valaki vásárlás előtt van, akkor próbálja a legjobbat kihozni, érthető módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest