Hirdetés
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Wow

Köszi a tippet, eszembe se jutott, hogy erre IS van megoldás Alin
tibbike01
Én nem teljesen így értelmezem, amit Seraph 16 írt.
Szerintem a JBL egy mindenki számára elérhető (ismert, mindenki hallott már róla, nagy multú brand, kapható minden Euronics, media marktban) cucc, és ha valakinek hangszóró kell, de nem akarja beleásni magát a vásárlásba különösen, nem akar külföldi oldalakon akciókat kutatni, review-kat böngészni, meg eq beállításokkal sz.rakodni, nyugodtan vegye meg a JBL-t, mert úgyse fogja hallani a különbséget se más hangszóróhoz, meg nem is érdekli onnantól, hogy megvette. Nem szólnak rosszul, tehát nem fog csalódni, lehet mindenütt kapni, cserébe kicsit túlárazott.Valami ilyesmire gondolhatott szerintem Saraph16.
...aki egy kicsit jobban belemászik a témába, vagy árérzékeny, vagy nagyon igényli a minőséget, az meg úgyis utánanéz jobban, és úgyse fog JBL-t venni, hanem amazonról, vagy EU raktárból rendel mást🤣
A prímet egyértelműen a Blast vitte🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő