- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- PLC programozás
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky> #16905 üzenetére
Ha már partybox.
Múltkor közel kerültem egy 310hez. Na mondom meghajtom, biztos durva lesz.... Hát nem volt az
Vagyis nyilván szólt, hangos, csúnyán sem szólt annyira (szépen sem igazán), de leraktam egy 2,5x2,5m es szoba közepére és nem volt semmi basszus előtte állva. Mögött szólt. Akkor becipeltem a sarokba, úgy megjött a hangkép... De hát nagyon nem ezt vártam volna majd 200k pénzért.
Nyilván mindenben több mint egy pár kilós valami, de arányban árához képest nagyon nem adta amit gondoltam róla. Szóval ár érték arányban tré.
Persze másról szól, gondolom mocskos nagy akku van benne, de na... De lehet nekem voltak irreális elvárásaim
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest