Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Ma átvettem a JBL Boombox 2-t.
Nagyon jó cucc, de szerintem teljesen más liga mint a partybox 710. Már eleve a méretből adódóan se szólhatnak ugyan úgy. Hétvégén lesz időm tesztelni, majd írok róla egy kis szösszenetet ha valakit érdekel. Jó lenne kisebb partyboxokkal is összevetni, ott szerintem jobban labdába tudna rúgni. Elsőre a HEDEGAARD, CANCUN? - All Designer-t hallgattam meg vele, de valami iszonyatos mélye van. Jó ez a szám arra is megy rá, de akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone14 Pro Max Független , dobozában , Alza Garancia
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- OUTLET Áron - Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Mélyen ár alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra, 12/512, ezüstkék titán
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Gombászkönyvek egyben
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest