Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Na egymás mellé tettem a Motion Boom plus-t és a tronsmart bang-et.
Nyilván kicsit értelmetlen az összehasonlítás, legalábbis ár szempontbók. Bang ugye szinte mindig akciós 89USD, még boom plus nem olyan sűrűn akciós, és akkor is 129EUR volt mire kézbe került.Spoiler: MBP jobb.
Hogy annyival-e, amennyivel drágább az nehéz kérdés és ugye egyénenként eltérő lehet.
MBP van amikor csak nagyon picit jobb. És ami főként meglepő volt, hogy max habverőben is csak egy picit. Persze egyik be van járatva, másik még nincs, nem tudom mennyi lesz a változás.MBP ban olyan 80% ig teltebb és mélyebbre megy a mély, utána jelentősen csökken a különbség. Tronsmart azért végig kopogósabb, de max hangerőn nincs az a nagy difi mint mondjuk 50% on.
Magas sem sokkal több a MBP ban, de azért az hogy egyedi eq t lehet állítani, ez sokat tud dobni rajta. Meg azért az egész hangkép picit tisztább, mintha tronsmart hangján lenne egy fátyol MBP hoz képest.Max hangerőn tronsmart picit jobban tud torzítani, MBP nem esett szét olyan zenék alatt, ami alatt kistesója nagyon szenvedett.
Összességében MBP jobb, kb mindenben, de közép hangerőn lévő mélyen kívül mindenben csak egy picit. Lehet én vártam túl sokat 🙂Minőségben nekem tronsmart picit jobban tetszik, forma is, az a szövet is rajta jobb hatást kelt, súlyuk kb azonos. Tronsmart világít, gyerekeim imádják
Tronsmart gombjai működése is logikusabb, szimpibb nekem. Jobban kézre áll hangerő gombot hosszan nyomni számváltáshoz,mint 2/3x nyomkodni egy hangjegyet, ami kialakulása sem a legjobb, én legalábbis nehezen találom el hol nyomjam.MBP előnye lehet a vállpánt, de nekem az gyanúsan a dobozba marad örökre.
Ami viszont ennél is fájdalmas, mint kis boomnál is az volt, hogy usb takaró gumi segéd eszköz nélkül nem szedhető le, ami megőrjítAz elmúlt évben (vagy mióta van nálam bang) kiderült, hogy igen ritkán szól maxon, így MBP marad nálam, mert kisebb hangerőn a mélye klasszisokkal jobb, ez nem vitás. De azt éreztem, hogy "gagyi" "olcsó" tronsmart azért árához képest elég jó cucc. Nem lett azért felmosva vele a padló, pedig számítottam rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Építő/felújító topik
- OLED monitor topik
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- Nintendo Switch 2
- Once Human
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest