- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Táp ventilátor csere
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni ezekben a hordozható hangszórókban.
Az első eszközöm lenne, igazából nagyon egyszerű felhasználásra lenne, ha kint vagyok kerti munkázni, autó mosás, gumi csere stb, szóval tényleg csak ilyen hobbi szintre egyszer-egyszer alkalomra.
A keretem rá olyan 30.000-35.000Ft lenne, új legyen lehetőleg, külföldi vásárlás nem gond igazából, bár nem tudom, hogy ezek a cuccosok mennyire szeretnek tönkre menni és mennyire fontos akár egy itthoni garancia.
Ami fontos, hogy én szeretem a teltebb, mély hangzást természetesen harmóniában a többi hangszinttel is, de hallatszódjon frankón a mély
Tudom, ezért az árért szinte lehetetlen kérés ez, ezért is szeretném a segítségeteket kérni, hogy a lehető legjobbat fogjam meg amit csak lehetséges. Nézegettem ugye a jbl hangszóróit itthon, néhányat hallok itt az utcán vonulófeketeseregtől, bitangul szólnak, de én nem szeretnék ilyen kevés felhasználásra 50-100ezer ft-okat kiadni.
Olvastam itt azért visszafele, láttam hogy ajánlgatjátok az Anker Soundcore Motion Boom hangszórókat, az a gyártói oldalon most 76Eu-ért el lehet hozni + szállítás igaz nem tudom mennyi, de igazából teljes a homály az agyamban hogy mit kéne vennem, hogy ne fussak lyukra
Mi a véleményetek, találnék ennyi pénzért valami vállalható hangzású cuccot?Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest