Új hozzászólás Aktív témák

• ftamas0201

senior tag

Sziasztok.

Segítségeteket szeretném kérni ezekben a hordozható hangszórókban. :)
    Az első eszközöm lenne, igazából nagyon egyszerű felhasználásra lenne, ha kint vagyok kerti munkázni, autó mosás, gumi csere stb, szóval tényleg csak ilyen hobbi szintre egyszer-egyszer alkalomra.
    A keretem rá olyan 30.000-35.000Ft lenne, új legyen lehetőleg, külföldi vásárlás nem gond igazából, bár nem tudom, hogy ezek a cuccosok mennyire szeretnek tönkre menni és mennyire fontos akár egy itthoni garancia.
    Ami fontos, hogy én szeretem a teltebb, mély hangzást természetesen harmóniában a többi hangszinttel is, de hallatszódjon frankón a mély :D
    Tudom, ezért az árért szinte lehetetlen kérés ez, ezért is szeretném a segítségeteket kérni, hogy a lehető legjobbat fogjam meg amit csak lehetséges. Nézegettem ugye a jbl hangszóróit itthon, néhányat hallok itt az utcán vonuló feketeseregtől, bitangul szólnak, de én nem szeretnék ilyen kevés felhasználásra 50-100ezer ft-okat kiadni. :)
    Olvastam itt azért visszafele, láttam hogy ajánlgatjátok az Anker Soundcore Motion Boom hangszórókat, az a gyártói oldalon most 76Eu-ért el lehet hozni + szállítás igaz nem tudom mennyi, de igazából teljes a homály az agyamban hogy mit kéne vennem, hogy ne fussak lyukra :D
    Mi a véleményetek, találnék ennyi pénzért valami vállalható hangzású cuccot?

Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat! :)

Új hozzászólás Aktív témák