Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
ftamas0201 #15650 üzenetére
" ... ilyen kisebb méretre ... "
Tribit
• XSound Go
• MaxSound Plus
• Tribit StormBox Micro 2 - ha az a "formfactor" kell, mint a Clip
Anker
• SoundCore Boost -
Cyborg
őstag
válasz
ftamas0201 #15650 üzenetére
Valamelyik kisebb Tribit az amazonról esetleg?
-
Ramoskaa
senior tag
válasz
ftamas0201 #15489 üzenetére
köszkösz
-
Ramoskaa
senior tag
válasz
ftamas0201 #15485 üzenetére
hülye kérdés, de hogyan fizettétek euróval? Paypal?
-
válasz
Ahogy zsiz is írta,a Soundcore appot rakd fel.
Az eq erősen ajánlott,sokat lehet javítani a hangján.
Az eq beállítását a hangszóró tárolja,szóval ha azt 1x beállítottad akkor teljesen mindegy később milyen eszközről csatlakozol rá,az úgy fog szólni ahogy azt Te korábban beállítottad. -
zsiz
őstag
válasz
Örülök, hogy tetszik. Talán ide is írtam véleményt én is, és nekem is ez volt az első benyomás, hogy a magas és középtartománnyal nem voltam kibékülve. De utána hozzá is szoktam, járódott is, nincs vele baj. A Soundcore appot tedd fel telefonra, azon keresztül lehet frissíteni a hangszóró fw-jét, illetve van equalizer is benne.
-
zsiz
őstag
válasz
ftamas0201 #15451 üzenetére
Ne is keress tovább. Motion Boom az eu.soundcore.com-ról. A szállítás 5EUR. Gyorsan itt van általában a cucc. Nekem is ez van, nagyjából én is arra használom, mint amit te is írtál. Teljesen jó. Akku elég sokáig bírja, szépen szól, korrekt mélyeket ad ki magából. Elvileg vízálló is (én azért nem próbáltam ki). Telefonos alkalmazásból lehet ekvalizert is állítani.
Szépnek mondjuk nem szép.. Meg nekem kicsit hiányzik róla a microSD foglalalat, hogy ne kelljen mindig telefon is a zenéhez. Illetve, mint minden ilyen kis hangfalnál, ennél is nagyon sokat számít az elhelyezés. Az udvaron már a mélyek se olyan ütősek, és a hangerő is el tud fogyni. De ezek ellenére 30k-ért kiváló szerkezet.
Nekem van mellette még egy DOSS Soundbox XL is, ami nekem valahogy szebben, kiegyensúlyozottabban szól. Kevesebb méllyel, de tisztább és szebb magas és középtartománnyal. De mégis tízből nyolcszor a Boom-ot viszem magammal. -
válasz
ftamas0201 #15451 üzenetére
Az itt sokszor ajánlott és általad is írt Ankerral nagyon nem lőhetsz mellé.
Korrekt hang (főleg ezen az áron) és arra a felhasználásra amire neked kell bőven jó vétel lenne.
Autószereléshez,kerti munkákhoz (persze nem a kert másik végéből hallgatva),bográcsozáshoz/grillezéshez használom.
1,5éve van meg,én teljesen elégedett vagyok vele.Persze JBL Boombox/Partybox hangot ne várj,azok más ligában játszanak (árban is),de jó hangja van a Motion Boomnak,az ára ehhez képest meg barátinak mondható.
Mondjuk szépségversenyen díjat nem fog nyerni,de egy BT hangfalnál szerintem nem is ez az elsődleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- DELL T40 EMC Szerver
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest