- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Igen, ezt akartam is írni, hogy motion boom bent még néha sok is, nem kellemes mély már, hanem bántó.
Extra bass gomb 70% fölött érződik igazán...ha kikapcsolod csökken a torzítás.
És biztos muzsika függő, mert ilyen semmilyen trance-el nem volt gáz (bár pont ott voltak olyanok, hogy mély fele elveszett), de Boris Brejcha alatt folyamatosan nagyon szétesett csóri.Illetve pont készültem írni, hogy azt elfelejtettem írni, hogy forrás BT+YT music volt. Tehát nem a csúcs. De mind ezt kapta, szóval viszonyítás szinten valszeg áll amit írtam, persze jobb feed-el lehet lenne változás, de nagy meglepetésre nem számítanék.
Illetve minden amit írtam az szubjektív. Nekem ez jött le, lehet más máshogy élné meg.
A pozitív vleményket pedig köszi mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- PlayStation 5
- Magisk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest