- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
A Motion Boom-mal teljesen egyetértek. Mély az tényleg van benne. Használom már egy ideje, tényleg nem rossz, de nem győzött meg teljesen. Keveslem a közép/magas tartományt. Ti milyen EQ-val használjátok?
Én is hallottam már torzítást, de betudtam a gyengébb minőségű forrásnak. Azt vettem észre, hogy kint kevés a hangerő és a mély is kicsit eltűnik. Bent viszont néha meg már túl sok a mély.. Az extra bass gomb nem sok mindent csinál. Hallani valami különbséget, de nem jelentőset.
Azt a gumi bizbaszt nem csak kinyitni nehéz, visszacsukni is 😀 Nekem mindig kijött kicsit miután benyomkodtam. Aztán rájöttem, hogy ha nem az oldalán, hanem a tetején vagy az alján kezdem el visszanyomni, akkor a helyére megy rendesen.
AUX/usb annyira nem, de SD kártya nekem is hiányzik. Megvagyok nélküle, de jó lett volna ha tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Apple MacBook
- Társasjáték topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Milyen monitort vegyek?
- Mazda topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 10.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest