Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Most jött meg ez: [Xiaomi]
Nem vágom most, hogy ez melyik verzió, de nem vagyok tőle elszállva. Nekem előzőleg egy sdy 019 -em volt. Ennek ahhoz képest olyan gyerek hangja van. A hangerő is kevesebb, és kicsit túlerőlteti a mélyet. Az akkuidőre kíváncsi leszek. Sajnos nincs róla semmilyen visszajelzés, hogy mennyi van benne. Az sdy-n igaz csak 3 fokozatú, de az is volt. A bekapcs gombot elég sokáig kell nyomni, hogy bekapcsoljon. (3-4 mp) Ugyanez ki is. Amikor hívásom van, átveszi az irányítást, és én hiába hallom a bejövőt, a túloldalon engem nem hallanak. Ami pozitív az a mérete, ez kabát zsebbe simán elfér. A munkatársam már vett egy sdy-t, este össze fogjuk hasonlítani a hangzást. Sajnos az enyém hangzásilag teljesen szétesett. (1,5 évet bírt)
Vagy rossz verziót rendeltem?
Hoppszika
Átvert a kínai.
Most jövök rá, hogy amit én rendeltem, van 3,5 jack és card slot is, ezen meg csak bekapcs gomb és egy usb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest