- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Rég rendeltem, szóval már nem emlékszem pontosan, de tuti nem a postás hozta ki. Vagyis valamelyik csomagszállító intézte elejétől a végéig.
#14090 Haruno
"A basszus miatt gondolod kevésnek?" - persze, Te írtad, hogy erőteljes legyen a basszus. Na most valaki a hangerőre esküszik (azzal ugyanis általában megjönnek a mélyek is) van aki (pl. én) arra vágyik, hogy akár kis(ebb) hangerőn is telt legyen a hang. Az egész nagyon szubjektív, de ahogy látom / tapasztalom, az ilyen csoportos edzések esetén kelleni szokott a b@szó mély + a hangerő sem árt. A Boom a belépő ide szerintem, de lehet a Boom Plus lenne a tuti, csak az már árban jóval fentebb van."Moderált hangerővel hallgatnám ... " - ööö, egyedül edzenél? Akkor miért nem füles?
Ott sokkal könnyebben és olcsóbban megoldható ugyanaz - vagy még ütősebb - hangzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest