Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
" ... a Dockin 65MM-es Woofereivel szemben a 90MM már igen is sokat számít ... "
Igen, csak te most a mélyekről beszélsz. Azzal - ha jól értelek - a "sima" Boom esetében sem volt gondod. Sokkal inkább a zenei "tisztaságával" → " ... Ellie Goulding ének hangja ... "
Nos én leginkább erre gondoltam, mikor azt írtam, hogy nem értelek. A Boom Plus ugyanis nem igazán mondható zeneibbnek, mint az elődje. Hangosabb, több benne a mély. Legalábbis Alan tesztjeiből én ezt a következtetést vonom le.A Go+Play-el most a Tribit Stormbox Blast van egy szinten. Lehet, hogy van egy minimális difi (akárcsak a Boombox 2 esetén) de simán egy liga. Nagy kár, hogy olyan bűn ronda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- GTA V
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest