- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #13703 üzenetére
Így van, nem volt más választás, frissíteni kellett.
Hát izé, brutál hangja van!
Iszonyat hangos a csipogóknak köszönhetően.
Értem én ezt a 6kHz tüskét, meg hallom is, főleg a boom mellett hallgatva abszolút kihallatszik - kicsit tényleg olyan, mint amikor az autóhifisek berakják az olcsó csipogót előre a szélvédő tövébe, és csak azt hallatszódik ki az ablakon keresztül -, de abszolút nem zavaró/fárasztó szerintem, kültérre meg kifejezetten kellenek a csipogók, mert azok adják a hangerőt. A mély is valami brutál benne, nem szedtük le a talp takaró fóliát, uh figyelni kellett, mert mászott az asztalon
Mondjuk én nem vagyok se hangmérnök, se zenész, se szakértő, uh ez csak az én véleményem, kéretik fenntartásokkal kezelni, meg amúgy is soundcore fan vagyok.
Kollegámnak rendeltem, ő is teljesen elégedett vele, ő a mérettől tartott leginkább, de nem sokkal nagyobb, mint a Boom, viszont arányosabb/szebb annál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest