Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Lami66 #13672 üzenetére
Persze, mert, ha mindenki azt írná, hogy csak a vifa, vagy minirig3 2.1 verzióban, akkor senki nem kérdezne, mert itt elfogultak lennénk a drága cuccok mellett.
Egy ideig ácsingóztam a Marshall stockwell 2-re is, vagy audio pro c3-ra, de annyit se áldoztam volna rá, és szerintem aki ide látogat, az javarészt a jót akarja olcsón, aki mégsem, az bemegy a boltba, meghallgatja,ami ott van, és vesz 3-400 ezerért valamit....lehet, hogy kicsit sarkos lett a véleményem, de talán a lényeg átmegy. Amiket itt ajánlanak a srácok, javarészt 2-3x drágább termékek hangját adják, vagy jobbat, akkor miért ajánlanának mást.
...meg mivel mindennek a Sony/JBL a mércéje, őket kell legyőzni, és a soundcore nagyon ráérzett erre, és rálépett a tyúkszemükre.
...Az autós topikban meg városi használatra 3milláig mindenki priust fog ajánlani, mert megbízható közlekedő edény🙂 ...de minden ársávnak, és felhasználásnak megvannak az ajánlott autói, és mindig ugyanazok a típusok kerülnek elő rendre 🙂
...ez ilyen, ami jó, azt ajánlani fogják 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest