- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Lami66 #13672 üzenetére
Persze, mert, ha mindenki azt írná, hogy csak a vifa, vagy minirig3 2.1 verzióban, akkor senki nem kérdezne, mert itt elfogultak lennénk a drága cuccok mellett.
Egy ideig ácsingóztam a Marshall stockwell 2-re is, vagy audio pro c3-ra, de annyit se áldoztam volna rá, és szerintem aki ide látogat, az javarészt a jót akarja olcsón, aki mégsem, az bemegy a boltba, meghallgatja,ami ott van, és vesz 3-400 ezerért valamit....lehet, hogy kicsit sarkos lett a véleményem, de talán a lényeg átmegy. Amiket itt ajánlanak a srácok, javarészt 2-3x drágább termékek hangját adják, vagy jobbat, akkor miért ajánlanának mást.
...meg mivel mindennek a Sony/JBL a mércéje, őket kell legyőzni, és a soundcore nagyon ráérzett erre, és rálépett a tyúkszemükre.
...Az autós topikban meg városi használatra 3milláig mindenki priust fog ajánlani, mert megbízható közlekedő edény🙂 ...de minden ársávnak, és felhasználásnak megvannak az ajánlott autói, és mindig ugyanazok a típusok kerülnek elő rendre 🙂
...ez ilyen, ami jó, azt ajánlani fogják 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- weiss: Pant* rant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akciókamerák
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest