- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab120
tag
válasz
<Adamsky> #13650 üzenetére
Go+ play teszt valóban már másnak tűnik, viszont itt is az a MB+ előnye, hogy hordozható, míg mondjuk a go+-t nem viszed ki tábortűz mellé, pláne nem riadsz meg, ha esőcsepp, pezsgő, etc éri.
Ráadásul a HK-nak nagy hátránya az akksiidő és annak élettartama. Ebben mondjuk a Sony abszolút verhetetlen.
Az Xtreme 3 valóban elképesztő mód túl lett árazva, de megtehetik,mert az összes JBL terméket viszik, mint a cukrot.
A teszteket abszolút úgy nézem, ahogy a híreket is, hogy messzemenő következtetést csak akkor tudok leszűrni, ha a saját szememmel látom / ez esetben hallom/
Már csak az általad említett lefizetett vloggerek miatt is. Lásd anno a Sony XB41-et úgy versenyeztették direktben az Xtreme 2 ellen, hogy a basszust kikapcsolták rajta, vagy live módba tették, ami elképesztő galádság.Ráadásul ha iphone-ról ment a teszt, ott nincs is lehetőség LDAC átvitelre.
Oluv messze kiemelkedett ebből a mezőnyből, de sajnos már ő sem igazán aktív.
Azért is írtam, hogy igazából ez a 2 negatívabb kritika jött, gyakorlatilag ezeken kívül bármelyiket belinkelhetném yt-ról, de teljesen felesleges.
Amikkel eddig én összetudtam mérni: Xtreme 3, Xb 43, XG500, Vifa Oslo.
Az első kettőt simán veri, a 3-at kicsivel, az utolsó meg teljesen más kategória.
Nagyon kényes vagyok a hangzásra /persze ez nyilván kicsit falsul hangzik hordozható hangszórók esetén/, de tényleg minden várakozásomat felülmúlta, a sima boomtól pl nem voltam elájulva.
Amíg nem jött meg, fülessel /1000xm4/ hallgattam a teszteket, ott is érezni lehetett, hogy eléggé rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest