Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab120
tag
válasz
bako01 #13619 üzenetére
Rákérdeztem ügyfélszolgálaton (05.31-i rendelés), hogy mégis mikor várható, mert az eredeti leírásban 3-5 munkanap szerepelt (persze a Pünkösd miatt az 06.08-as vállalás). Tegnap azt a választ kaptam, hogy még nem küldték, mivel rengeteg megrendelés érkezett, csak előkészítési fázisban van. De nyugodjak meg, mert napokon belül hozni fogja a futár. Külföldi portálokon, illetve yt teszteknél többeknek az a válasz érkezett, hogy június 10-ig meg kell, hogy érkezzen. Bár utóbbi dátumot a készletfeltöltésekre is írták. Szóval szerintem jó esetben a magyar rendelések jövő péntekig érkeznek, rossz esetben júni közepe/vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - OnePlus 13 Black Eclipse 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- i7-es asztali PC + gamer billentyűzet + LG monitor
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest