- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
Új hozzászólás Aktív témák
-
yoogie
aktív tag
válasz
rezy89 #13435 üzenetére
Lényegében inkább kinti használatra lenne az eszköz, de természetesen bentre is használnánk összejövetelekre. Ha "elvadul a buli" akkor szóljon is.
Ismerősnek van JBL 300-a nem volt rossz hangzásban, illetve nemrégen meghallgattam egy JBL 1000-st, az is tud szólni, de valahogyan még sem győzött meg, főleg ennyi pénzért.
Illetve ami még fontos lenne, hogy megtaláljam azt ami hangzásban teret ad, lényegében kiegyensúlyozott hangot produkáljon, illetve akkumulátoros legyen. Tudom lehetetlen nincs, de, ha már kiadok 100x ezer Ft-ot akkor ne legyen csalódás. Későbbiekben lehetséges, hogy lenne párja is, szóval sztereó lenne jó igen, de egyelőre marad az 1 hangfalas megoldás.
ph_5.5
Nézegettem a Panasonicot is, de a nagyobb tesót, de szerintem elmegyek meghallgatni valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- További aktív témák...
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest