Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Aureal #13177 üzenetére
Hát, nyilván embere válogatja kinek mi az izlése.
De az évek alatt a tapasztalatom azt mutatja, egyszerűbb egy jó hangszórót venni mint sok-gagyit vagy elégséges.Itt nyilván nem az tripla X Márkákra gondolok és a több száz ezres modelekre.
Például én 38E forintért vettem a Dockin D Fine-t anno.
A T6 Max 22-27 táján mozgott anno idehaza, de a Docki teljes mértékben megéri a felárat. Hangminőség, űzzemidő, hordozhatóság, kínézet. Minden szinten klasszisokkal jobb.Nyilván nem mindenki vásárol küföldröl, de az adott árkategóriában onnan lehet megvenni a legjobb hangszórókat.
Így 2022-ben meg már főleg nem vennék "Anonim" Márkát senki által nem halott márkától.
Earfun, Tribit ha budget jó hangszóró kéne.Bár én egy jó darabig el leszek még a Dockinnal, arra kíváncsi leszek a következő 5-10 évben a Bluetooth hangszórók mekkorát fognak fejlődni. 2013 óta vannak úgy átlagba jelen a piacon, és azóta elég brutálisat fejlődött a felhozatal.
Úgy gondolom 2023-ra minden mértékbe közel tőkéletes hangszóró már piacon lesz.Idén még lehet jön a Motion boom utodja, a Motion plus+Boom fúziót szívesen megnézném mit produkálna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Home server / házi szerver építése
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Mobil flották
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest