Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
stellaz
üzenetére
Ez a 360°-os lefedés amúgy nem teljesen hülyeség (már eleve hogy a hang is 360°-ban terjed alapból)
de most komolyan, a Sony vmit jól kitalálta ezekben. Persze ha befordítod magad felé szembe, akkor hallod mennyire meg van emelve ehhez a magas kompenzációként, de pl. én azt csinálom, mint amit a faszi is magyaráz a videóban, hogy aláteszek egy nagy gumigyűrűt és beforgatom 45°-ba. A két XB13-at is mikor hallgattam, tökre jó volt így, semmi hiányérzetem nem volt (a mini jacken kívül persze), szóval hangra, hangerőre sem. Ilyen cuccról eleve nem ordítatja az ember a zenét sztem, arra más való. De ha az ágyra letettem, mellettem már talán túl hangos is tudott lenni, a basszus rezgéseit meg elég rendesen átvezette a matracra, az is érdekes volt! Szóval ha aux in lenne az XB13-on én nem biztos hogy mást keresnék az áráért. Hallgass meg egyet!
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de most komolyan, a Sony vmit jól kitalálta ezekben. Persze ha befordítod magad felé szembe, akkor hallod mennyire meg van emelve ehhez a magas kompenzációként, de pl. én azt csinálom, mint amit a faszi is magyaráz a videóban, hogy aláteszek egy nagy gumigyűrűt és beforgatom 45°-ba. A két XB13-at is mikor hallgattam, tökre jó volt így, semmi hiányérzetem nem volt (a mini jacken kívül persze), szóval hangra, hangerőre sem. Ilyen cuccról eleve nem ordítatja az ember a zenét sztem, arra más való. De ha az ágyra letettem, mellettem már talán túl hangos is tudott lenni, a basszus rezgéseit meg elég rendesen átvezette a matracra, az is érdekes volt! Szóval ha aux in lenne az XB13-on én nem biztos hogy mást keresnék az áráért. Hallgass meg egyet!