- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... 100-120 db /különböző/ Bluetooth hangszóró után ... "
Azta!Nekem egész életemben nem lesz annyi.
Ez a Devialet biztos k. jó (a nagy meg még jobb) - csak esetemben legalábbis - nem látom a felhasználási területet. Egy közepes méretű, akksis bt. az a jó, hogy tudom magammal ide-oda (lakás, garázs) vinni. A kisebbet (esetemben Soundcore Boost) be tudom dobni a táskába, és síeléskor, nyaralások alkalmával tud jó szolgálatot tenni. De egy ilyen cuccnak kell a (fix) hely. Meg akárhogy is nézem, de ez így mono. Kellene még egy az igazi zenei élvezethez. Csak utóbbi esetben már akkor esetleg joggal vetődhet fel a kérdés, hogy ennyi pénzért ne egy "rendes" rendszert rakjon-e össze inkább az ember?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest