- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Kapanyél #12158 üzenetére
Ez a hozzá szollás szerintem fölöslegesen született.
Ha már osztod a észt pontosan milyen hangszórókat hallottál ami szerinted 50E alatt "ipari hulladék"
Azt elismerem a tömeggyártás miatt hullámzó a minőség, de az elég elfogult dolog hogy 50E alatt minden rossz.
Mert ha valami 50E felett van automatikusan rossz.Én elég sok hangszórót kipróbáltam és például a Dockin simán versenyképes a JBL Xtreme szintel, ami egészen más árkategória.
Szóval legalább ha már leszólsz valamit konrkét modelt/márkát írd le. Tény és való sok a túlárazott noname hangszóró, de itt jönnek képbe a tesztek. Azért vannak nagyon jó hangszórók is az árukhoz mérten. Ami valóban jól szólnak, és minőségre is versenyképesek a konkurenciához képest.
+ Tegyük hozzá egy hordozható hangszóró akkuról müködik. Szóval alapból korlátozott az energia felhasználása is.
Új hozzászólás Aktív témák
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő