Hirdetés
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- Milyen notebookot vegyek?
- Dell notebook topic
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatpersze
tag
válasz
nederlanden #1200 üzenetére
Minőségi darabnak tűnik amit linkeltél. Én csak a megoldásban próbáltam segiteni, hogy milyen kábel kell Neked. A Te linked ugyanaz a tyúkbél, csak drágább anyagokból.
Ha rossz a hang minősége, még mindig lehet más gond is. Esetleg a bemenetek között variálj,melyiket használod. Nekem ha jól emlékszem az aux bemenet a tökéletes. Nem tudom a Te erősítődön van ilyen? (enyém technics, nekem van) Lehet az a kis kábeldarab selejt, egy nagy szatyor tyúkbelet dobtam ki pár napja én is, volt közöttük minőségi, de mégis hibás...
Nekem is (hasonlóan) így van megoldva az otthoni erősítés, de annyi az eltérés, hogy a telefon zsinórral (jack) van az erősítőhöz csatlakoztatva, és a telefont vezérlem bluetoothon keresztül, az órámról. A minőség így sokkal komolyabb...
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Hardcore café
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- AMD Baszó Gép 9800x3d/9070XT
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm több szíjjal- bontatlan, 1 év Apple garancia
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest