Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
csiga8
üzenetére
Sajnos a legtöbb itteni hi-fi-vel/hangfallal/hangszóróval foglalkozó topik nagyon audiofil, és akkor enyhén fogalmaztam. (Szerencsére ez a topik kivétel
) Én is megjártam ugyanazzal mint Te: kérdeztem, ugyanezt a választ kaptam hangprojektorra, hogy 100-150 ezer alatt ne is nézzek csak szórom a pénzt. Aztán vettem egy 35 ezres Lg-t és meg vagyok elégedve vele. Vedd meg, amit kinéztél (rendeld neten). Ha nagyon nem jó akkor visszaviszed. A Bt tényleg nem erre való, ahogy már írták feltettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gaming notebook topik
- Samsung kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Revolut
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Én is megjártam ugyanazzal mint Te: kérdeztem, ugyanezt a választ kaptam hangprojektorra, hogy 100-150 ezer alatt ne is nézzek csak szórom a pénzt. Aztán vettem egy 35 ezres Lg-t és meg vagyok elégedve vele. Vedd meg, amit kinéztél (rendeld neten). Ha nagyon nem jó akkor visszaviszed. A Bt tényleg nem erre való, ahogy már írták feltettem.