Új hozzászólás Aktív témák
-
creed33
aktív tag
Krill77
Mi értelme lenne megvennem azért valamit mert olcsó,de messze nem hozza az elvárásaimat.Most már tudom kizárt hogy az F4 jó legyen azért a pénzért amibe kerül.Az az igazság hogy idő közben nőttek az igényeim,és úgy döntöttem (ha már nem 2 forintot adok ki) nem adom alább a hifit megközelítő hangzásnál.
Nem tudom még hányszor írjam hogyha külföldről kell rendelni akkor eleve nem jön szóba egy se..... (erre kérlek ne válaszoljWendelke
A jó ár arány érték nem elég,ha meg sem közelíti a hangzás az elvárásokat.Ahogy írtam fentebb kizártnak tartom hogy azért az árért amibe kerül jó legyen számomra.ja a jbl xtreme sem jó nekem Krill itt a válasz miért és hogy jelenleg melyik cucc a kiszemeltem.Kiváncsiak vagytok ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest