Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Asztrofotózás
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
dave_gahan #10949 üzenetére
Motion plus-al nem lősz mellé!
Az a hangszóró lassan 2 éve van piacon de még mindig bestbuy.
Igen na én is azon csodálkoztam mikor jött a teszt tőle hogy a Tronsmart T6 a legjobb hangszóró, meg a T6 Max is milyen jó....
De bezzeg a JBL Xtreme rossz... LOL
Hát nem az én füllemben a hiba mert én valahogy máshogy hallottam.Nekem mikor meg volt a T6 a basszusa csak egy torz puffogás/brummogásnak tünt ami számomra élvezhetetlen volt.
(Pedig elméletileg basszura van kihegyezve)
EQ-val elég komolyan vissza kellet venni a basszust hogy ne torzítson.Nekem is ahogy az évek alatt egyre jobb hangszórókat hallottam úgy nőtt emelkedett az igényem. De az biztos hogy zene hallgatásra valahogy nagyon távol áll a Tronsmart attól ami értékelhető.
Néha mikor a Dockin hallgatom 60% körül komolyan annyira jó szép részletgazdad dinamikus hangzást tud nyújtani. Ellie Goulding - Under the Sheets nagyon jól szépen szól rajta.
De sok régi klasszikus esetén előjön a minőségi hangzás előnye!
Ratt - Scene of the Crime 3:11 az a gitár szólo annyira jó a hideg kirázz tőle!Ha már Rock
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LED világítás a lakásban
- Napelem
- BestBuy ruhás topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Poco F7
- További aktív témák...
- Playstation Portal eladó!Újszerü
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest