- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Fujifilm X
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Gaming notebook topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na gondoltam irok én is hogy pörögjön a topik!
Főként egyik érdekesség amiről még nem irtam de gondoltam leirom az tapasztalatom.
Szóval pár hete hónapja hallgattam a Dockint és előkerült pár régi Mp3 zene, 64 kb/s és 22 hz. Szó szerint ez a hangszóró nagyon kiadja ha egy zene rosszminőségü, borzalmasan szólt.
De 128 kb/s még elmegy, de a 320 kb/s zenéket imádja. Azok nagyon szépen és dinamikusan szólnak rajta, szóval én azt hittem a 4.0 bluetooth korlátozó tényező.
De minden esetre már a bluetooth hangszóróknak is rengeteg számit a zene forrás minősége.Majd megpróbálom FLAC VS MP3 Diferenciált, az között mekkora különbség lesz.
A Régi Sony SRS BTX 300 hangszóróm egyáltalán nem volt ennyire igényes a hangforrás eredetére. A Dockin meg szó szerint igényli a jó minőséget hogy jól szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest